MUP HNŽ

HNŽ: Razbojništvo u Čapljini, oduzeta marihuana i duhan bez dokumentacije

Policija je utvrdila da su u objekt ušle dvije nepoznate maskirane osobe koji su uz prijetnju vatrenim oružjem otuđile novac i udaljile se u nepoznatom pravcu.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 03. 2021. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Oružani napad

Proteklog vikenda u Hercegovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 18 prijava iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, te 11 prometnih nesreća.

Na području Čapljine službenici MUP-a HNŽ-a su u vozilu otkrili 10 kg rezanog duhana bez odgovarajuće dokumentacije.

Oduzet duhan

''13.3.2021. godine oko 9,15 sati patrola policije PU Čapljina je prilikom redovite kontrole prometa na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Ševaš polje zaustavila i kontrolirala vozilo „Seat Leon“ kojim je upravljao P.P.(1972) iz Metkovića.

Izvršenim vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila u istom je pronađeno 10 kg rezanog duhana bez odgovarajuće dokumentacije. O svemu su odmah obaviješteni djelatnici Uprave za neizravno oporezivanje koji su preuzeli daljnje radnje i mjere'', navedeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Patrola policije PI Glavatičevo je 14.3.2021.godine oko 15,00 sati u mjestu Borci, općina Konjic, izvršila kontrolu vozila „Peugeot“ kojim je upravljao B.B.(1995) iz Sarajeva, te tom prilikom pronašla smotuljak sa zeljastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Isti je lišen slobode, a o svemu je upoznat Odjel krim policije.

Maskirani razbojnici u Čapljini

U Čapljini su 14.3.2021.godine dvije nepoznate osobe izvršile razbojništvo u automat klubu "Toky".

Policija je utvrdila da su u objekt ušle dvije nepoznate maskirane osobe koji su uz prijetnju vatrenim oružjem otuđile novac i udaljile se u nepoznatom pravcu. O svemu je upoznat tužitelj, Odjel krim. policije kao i sve policijske patrole na terenu koju su poduzele potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Protekli vikend (12.3-15.3.2021.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta , na području Hercegovačko-neretvanske županije , registrirano je 18 prijava (na području Mostara 10, na području Konjica 1, na području Rame 1, na području Jablanice 3, na području Čitluka 1 i na području Čapljine 2).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri slučaja i to na području Mostara dva i na području Čapljine jedan.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 11 prometnih nesreća i to na području Mostara 6, na području Jablanice 1, na području Čitluka 1, na području Konjica 2 i na području Čapljine 1 u kojima su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close