Kod vozača

HNŽ: Policija tijekom vikenda pronašla džoint, smotuljke i PVC vrećice trave

Istu večer, je oko 2,20 sati patrola policije PU Konjic je u Ul. Kolonija izvršila kontrolu vozila 'Renault' kojim je upravljao K.A. (1994) iz Konjica.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 12. 2019. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je tijekom vikenda na području Hercegovačko-neretvanske županije oduzela džoint, smotuljke i PVC folije sa zeljastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

U noći 30.11/01.12.2019. godine oko 00,10 sati patrola policije je u Ul. M. Tita u Konjicu zaustavila i kontrolirala vozilo marke 'Renault Clio' kojim je upravljao H.H. (1994.) dok je kao suvozač bio Š.A. (1994.) oba iz Konjica.

Tom prilikom vozač je dragovoljno predao patroli policije jedan 'džoint' i jedan smotuljak u PVC foliji sa asocijacijom na marihuanu, stoji u izvodu iz sažetka dnevnih događaja MUP-a HNŽ-a.

U noći 1./2.12.2019. godine patrola policije PU Mostar je na Trgu Musala zaustavila i kontrolirala vozilo marke 'Audi' kojim je upravljao A.C. (1997.) iz Mostara. Isti je tom prilikom , na upit ovlaštene službene osobe, dragovoljno predao tri prozirne PVC vrećice sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

Istu večer, je oko 2,20 sati patrola policije PU Konjic je u Ul. Kolonija izvršila kontrolu vozila 'Renault' kojim je upravljao K.A. (1994) iz Konjica.

Tom prilikom kod vozača je pronađen jedan smotuljak u kome se nalazila zeljasta tvar koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

Vozači, odnosno počinitelji kaznenih djela, lišeni su slobode, a o svemu je upoznat Odjel krim. policije i tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close