HNŽ

20 požara u 24 sata - gorjeli kuća, bager....

Vatrogasci su jučer imali puno posla
Vijesti / Crna Kronika | 02. 07. 2021. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednja 24 sata u Hercegovačko-neretvanskoj županiji registrirano je 20 požar, navodi se iz županijskog Operativnog centra Civilne zaštite.

Jučer je u Mostaru bilo aktivno deset požara. U Raštanima pored Mostara je gorjela obiteljska kuća, na putu za Raštane jučer ujutro je gorio otpad, a ostale intervencije vatrogasaca većinom su se odnosile na gašenje zapaljene trave i niskog raslinja.

Tako su vatrogasci intervenirali u Vrapčićima dva puta, u Cimu Ortiješu, dva puta u Raštanima, na Ovojcima, pored Puta za Alimunjski kombinat i u naselju Centar 2.

U Čapljini vatrogasci su intervenirali pet puta u jutarnjim satima gorjela je trava i nisko raslinje kod Carinskog terminala. Došlo je do požara i na bageru kod Željezničke stanice, a tijekom dana su gorjeli trava i nisko raslinje u Gabela Polju, na Tresani i u Strugama.

U Čitluku su bila zabilježena četiri požara, gorjeli su smreka, trava, nisko raslinje i smeće u Čalićima, Šurmancima i Buljaniji. Dok je na Tromeđi došlo do zapaljenja smeća u kontejneru.

U Jablanici je gorjela šuma u mjestu Čivelj.


Kopirati
Drag cursor here to close