Bihać

Hercegovcima nudio 100.000 eura da mu ubiju brata

Uz ubojstvo brata, izvršitelji su trebali nanijeti teške tjelesne ozljede njegovom sinu inicijala N.B., koje će za posljedicu imati određeni stupanj invaliditeta.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 09. 2019. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Federalne uprave policije danas su pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Unsko-sanskog kantona, a nakon opsežnih istražnih radnji, zadokumentirali osobu iz Bihaća inicijala R.D. (1964.) koja se dovodi u vezu s kaznenog djelom "podstrekavanje na ubojstvo".

Osoba lišena slobode se dovodi u vezu s predmetnim kaznenim djelom na način da je u prethodnom razdoblju angažirao određene osobe iz Hercegovačko-neretvanske županije koja su za 100.000 eura trebale likvidirati njegovog brata inicijala D.B. i nanijeti teške tjelesne ozljede njegovom sinu inicijala N.B., koje će za posljedicu imati određeni stupanj invaliditeta.

U sklopu navedenih aktivnosti, a na osnovu naredbe Kantonalnog suda Bihać, izvršeni su pretresi stambenih objekata i putničkih motornih vozila na dvije lokacije na području Bihaća, koje koristi osumnjičeni koji je tijekom današnjih aktivnosti lišen slobode.

Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji su traženi naredbom Suda, a radi se o 10 mobilnih telefonskih aparata s pripadajućim SIM karticama, računalna oprema, oružje, streljivo, te drugi predmeti koji su korišteni za pripremanje izvršenja predmetnog krivičnog djela.

Osoba lišena slobode će biti kriminalistički obrađeno u službenim prostorijama Federalne uprave policije, te će uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu u zakonskom roku biti predato Kantonalnom tužiteljstvu Unsko-sanskog kantona, priopćeno je iz FUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close