Nakon izgreda u Blažuju

Hercegovačka policija pruža podršku i nudi pomoć sarajevskoj

Policijski službenici MUP-a HNŽ spremni su da u slučaju potrebe i na zahtjev MUP-a Sarajevske županije pruže svojim kolegama ispomoć u ljudstvu i tehnici.
Vijesti / Crna Kronika | 22. 01. 2021. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MUP HNŽ oglasio se priopćenjem kojim daje punu potporu kolegama - policijskim službenicima MUP-a Sarajevske županije.

''Čestitamo na odlučnoj, brzoj i učinkovitoj intervenciji na uspostavljanju narušenog javnog reda i mira u Migrantskom centru u Blažuju'', poručili su iz MUP-a HNŽ te dodali:

''Ovom prigodom osuđujemo svaku vrstu devijantnog i protupravnog ponašanja korisnika tog cnetar,a a posebice napada na policijske službenike i uništavanje vozila i drugih materijalno-tehničkih sredstava''.

Također su izrazili spremnost da u slučaju potrebe i na zahtjev MUP-a Sarajevske županije pruže svojim kolegama ispomoć u ljudstvu i tehnici.

''Isto tako smatramo da se u rješavanje problema sa migrantima moraju uključiti i druga državna tijela te iznalaziti učinkovitija rješenja na suzbijanju ovakvih pojava, sankcioniranju i eventualnoj deportaciji izgrednika'', navodi se dalje.

Iz MUP-a HNŽ komentirali su i informacije razmještaju migranata po cijelom teritoriju BiH.

''S aspekta sigurnosti to smatramo apslutno neprihvatljivim. MUP HNŽ će se i dalje u rješavanju ove problematike u potpunosti pridržavati zaključaka Skupštine i Vlade HNŽ'', navodi se.

Kopirati
Drag cursor here to close