Pothlađeni

GSS pronašao izgubljene migrante na Plješevici

Dvije osobe su u jako teškom stanju sa promrzlinama opasnim po život, a dvojica jako pothlađeni, ali ne i životno ugroženi.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 12. 2018. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 19:15 sati ekipa GSS - stanica Bihać pronašla četiri izgubljene osobe. Dvije osobe su u jako teškom stanju sa promrzlinama opasnim po život, a dvojica jako pothlađeni, ali ne i životno ugroženi.

Trenutno se nalaze u objektu koji je bio najbliži lokaciji pronalaska u kojem je pronađeno još dva migranta. Tijekom cijelog dana ekipe GSS - stanice Bihać su pronašli i drugih dvadeset osoba koji su lutali šumama Plješevice, te ih zbrinuli i prebacili na sigurno.

Slijedi transport ozlijeđenih osoba prema Bihaću, a pomoć je zatražena i od mehanizacije koja je raspoloživa kako bi se probio put što bliže spasilačkih ekipa da bi transport bio što brži.

''Ovim je potražna akcija spašavanja uspješno okončana a Gorska Služba Spašavanja - Federacije Bosne i Hercegovine može biti ponosna na svoje članove i stanice u sastavu jer je za nepunih pola sata podignuta pripravnost i na raspolaganje se stavilo više od 40 (četrdeset) spasilaca iz FBiH'', priopćio je GSS.

Kopirati
Drag cursor here to close