SIPA

Građanin otkrio robove u Hrvatskoj

Vijesti / Crna Kronika | 19. 05. 2017. u 11:23 R.I.
Kopirati

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), na osnovu informacije dobivene od savjesnog građanina, u suradnji s Tužiteljstvom Bosne i Hercegovine i službenicima policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske rade na rasvjetljavanju i dokumentiranju krivičnog djela "Međunarodna trgovina ljudima" iz člana 186. Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine, počinjenog na štetu više državljana Bosne i Hercegovine, koji su na području Republike Hrvatske radno eksploatirani.

''Poduzetim aktivnostima identificirano je i zbrinuto više žrtava trgovine ljudima, otkriveni su izvršitelji, te su nastavljene aktivnosti na dokumentiranju i procesuiranju krivičnog djela 'Međunarodna trgovina ljudima''', navedeno je iz SIPA-e.

Ovom prilikom SIPA naglašava da je povjerenje i suradnja s građanima od velike važnosti u borbi protiv svih vidova kriminaliteta, te izražava zahvalnost savjesnom građaninu na pružanju pomoći prilikom rasvjetljavanja navedenog krivičnog djela.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.