Naložena obdukcija

Gornji Vakuf: Monstruozno ubojstvo starice u kući

Vijesti / Crna Kronika | 13. 03. 2017. u 18:13 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedamdesetogodišnja A.B. iz Gornjeg Vakufa u ponedjeljak popodne pronađena je mrtva u obiteljskoj kući na području Gornje Mahale u tom gradu i vjerojatno je žrtva ubojstva, navodi bug.ba.

Tijelo je pronađeno oko 12:30 sati u Gradskoj ulici, u kući gdje je starica živjela sama. Kako se neslužbeno saznaje, 70-godišnjakinja je pronađena svezanih ruku, pa se sumnja na razbojništvo.

Ovaj slučaj je potvrđen iz MUP-a SBŽ, te se obavljaju očevidne i istražne radnje, piše bug.ba. Dežurni tužitelj je naveo kako će u utorak biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdilo što je uzrok smrti starice.

U MUP-u nisu potvrdili navode pojedinih portala da je starica u trenutku pronalaska imala svezane ruke i da je moguće da se radilo o razbojništvu.

''Okolnosti koje su dovele do ovog događaja bit će poznate tek po okončanju svih istražnih radnji i očevida koji još uvijek traje'', kazao je glasnogovornik MUP-a SBŽ Rusmir Prohan.

Očevidom su pronađeni tragovi koji upućuju na zaključak da se radi o kaznenom djelu 'Razbojništva', obzirom da je žrtva bila vezana, a stvari po kući ispreturane i razbacane.

Točan uzrok bit će utvrđen obdukcijom tijela, koju je naredio dežurni tužitelj. Radeći na otkrivanju izvršitelja ovog kaznenog djela, službenici policije su slobode lišili tri osobe.

Nad njima se provodi kriminalistička obrada radi utvrđivanja njihove eventualne veze sa ovim kaznenim djelom, a provode se i druge istražne radnje na njegovom rasvjetljavanju, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close