?!

Gorjelo smeće na više lokacija u Mostaru

Prema podacima Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ, smeće je gorjelo na četiri lokacije u Ulici kralja Tomislava, u Kolodvorskoj ulici te u Ulici kralja Zvonimira, kao i u mostarskim naseljima Bijeli brijeg, Dračevice i Rodoč.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 06. 2019. u 08:31 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednja 24 sata na više lokacija u Gradu Mostaru gorio je otpad koji se ne odvozi više dana zbog blokade gradske deponije Uborak.   

Prema podacima Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ, smeće je gorjelo na četiri lokacije u Ulici kralja Tomislava, u Kolodvorskoj ulici te u Ulici kralja Zvonimira, kao i u mostarskim naseljima Bijeli brijeg, Dračevice i Rodoč. 

Inače, skupina mještana sjevernog dijela Mostara okupljena oko neformalne grupe građana "Jer nas se tiče" već deveti dan drži u blokadi mostarsko gradsko odlagalište. 

Ključni razlog zbog kojeg do sada nije postignut dogovor o deblokadi deponije je taj što građani nisu dobili obećanje od gradske vlasti da će deponija u narednih godinu dana biti zatvorena i premještena na neku drugu lokaciju. 

Od početka blokade gradske deponije mostarska komunalna poduzeća ne odvoze otpad pa su kontejneri u cijelom gradu pretrpani smećem. 

Kopirati
Drag cursor here to close