Droga i novac

Fojnica: Bježao policiji zbog droge i novca u autu

Vijesti / Crna Kronika | 10. 05. 2016. u 06:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici policijske stanice Fojnica su sinoć oko 19:30 sati, nakon dobijenih informacija da osoba O.M. rođen 1990. godine iz Fojnice, svojim vozilom marke 'VW-Passat', bh. registarskih oznaka, prevozi narkotička sredstva, istog pokušali zaustaviti u mjestu Pločari Polje.

Vidjevši službenike policije O.M. se sa vozilom dao u bijeg, ali su ga službenici policije u mjestu Nadbare sustigli i zaustavili uz upotrebu svjetlosnih i zvučnih signala na službenom policijskom vozilu.

Kod njega je pronađena torbica u kojoj se nalazilo 13 paketića aluminijske folije sa bijelim prahom, za koju se sumnja da je u pitanju opojna droga, 21 paketić aluminijske folije sa materijom za koju se sumnja da je u pitanju marihuana, jedna pripremljena cigareta sa marihuanom, te novac u iznosu od oko 1100 KM, za kojeg se sumnja da potiče od prodaje narkotičkih sredstava.

Osumnjičeni je lišen slobode i nad njim se provodi kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten dežurni županijski tužitelj, navodi se u izvješću MUP-a Srednjobosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close