Bugojno

Filmski: Upali u poštu i ispraznili sef

Prilikom pretrage terena, u mjestu Crniće, općina Bugojno pronađeno je zapaljeno putničko motorno vozilo marke VW Golf III…
Vijesti / Crna Kronika | 02. 12. 2020. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija / Razbojnici su bili naoružani pištoljima

Policijskoj postaji Bugojno jučer je prijavljeno razbojništvo u poslovnici brze pošte, koja se nalazi u ulici Gromile, općina Bugojno.

Prema prijavi, razbojništvo su izvršile tri maskirane osobe, koje su uz prijetnju vatrenim oružjem-pištoljem, iz sefa otuđili veću količinu novca.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja izašli su policijski službenici PU i PS Bugojno, koji su u suradnji s nadležnim tužiteljstvom pristupili vršenju uviđajnih radnji, piše N1.

Također, o navedenoj prijavi obaviještene su sve policijske patrole i susjedne policijske stanice, te je izvršena blokada užeg područja oko mjesta događaja, kao i pretraga terena u cilju pronalaska izvršitelja navedenog krivičnog djela.

Prilikom pretrage terena, u mjestu Crniće, općina Bugojno pronađeno je zapaljeno putničko motorno vozilo marke VW Golf III, koje se može dovesti u vezu s prijavljenim razbojništvom.

Za kradljivcima se traga.

Kopirati
Drag cursor here to close