Policija

Epilog tučnjave navijača: Jedan teško ozlijeđen, šestorica privedena

Policija je nakon dojave o sukobu kod čvora Butile intervenirala i uspjela zaustaviti sukob do kojeg je došlo kada je skupina muškaraca postavila zasjedu navijačima Zrinjskog.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 09. 2019. u 08:51 Bljesak.info
Privođenje navijača na autoputu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan muškarac je teško ozlijeđen, a šest osoba je uhićeno - epilog je to tučnjave koja se u srijedu navečer dogodila na autoputu u blizini Sarajeva, potvrdio je za N1 potvrdio Mirza Hadžiabdić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

''Pet kombi vozila je oštećeno tijekom događaja, a radeći na rasvjetljavanju, pripadnici MUP-a su identificirali i pronašli šest osoba koje se sumnjiče za krivična djela 'nasilničko ponašanje' i 'oštećenje tuđe stvari'. Jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede'', rekao je Hadžiabdić.

Hadžiabdić je potvrdio kako je Operativni centar Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo obaviješten u 19.45 sati da je ''više nepoznatih osoba fizički napalo na kolonu kombi vozila koja se kretala iz pravca Tuzle u pravcu Mostara a radilo se o navijačima nogometnog kluba Zrinjski iz Mostara''.

''Na lice mjesta je upućeno više policijskih patrola MUP-a KS te je o svemu obaviješten i dežurni tužitelj Kantonalnog Tužiteljstva KS'' potvrdio je Hadžiabdić.

Podsjećamo, do tučnjave je došlo između navijačkih grupa, a kako je za Bljesak.činfo potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, detalji izgreda bit će objavljeni kasnije.

Naime, policija je nakon dojave o sukobu kod čvora Butile intervenirala i uspjela zaustaviti sukob do kojeg je došlo kada je skupina muškaraca postavila zasjedu navijačima Zrinjskog koji su se vraćali iz Tuzle gdje je njihova momčad igrala utakmicu protiv Slobode.

U zasjedi je bilo najmanje desetak osoba naoružanih palicama.

Kopirati
Drag cursor here to close