Zapeli na granici

Epidemija krivotvorenih dokumenata

O navedenim događajima su obaviješteni tužitelji nadležnih tužiteljstava, prema čijim su nalozima krivotvoreni dokumenti privremeno oduzeti
Vijesti / Crna Kronika | 25. 03. 2019. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici PGP-a Aerodrom Tuzla, 23. ožujka 2019., oduzeli su putne isprave Italije i Francuske, nakon što su, tijekom kontrole putovnica, uočili da su krivotvorene, priopćeno je iz Granične policije.

Spomenute dokumente na uvid su dale dvije osobe afroazijskog podrijetla koje su izjavile kako dolaze iz Irana. Kontrolirani su na letu za Berlin i predani pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH na daljnje postupanje.

Istoga dana, službenici PGP-a Orašje, otkrili su krivotvorenu vozačku dozvolu Italije tijekom kontrole bh. državljanina H. B. (1995.). Kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Orašje.

Službenici PGP-a Kamensko, 22. ožujka 2019., na izlasku iz BiH na prijelazu Kamensko, otkrili su krivotvorenu vozačku dozvolu Bugarske. Otkrivena je tijekom kontrole D. D. (1980.), državljanina Republike Hrvatske.

O navedenim događajima su obaviješteni tužitelji nadležnih tužiteljstava, prema čijim su nalozima krivotvoreni dokumenti privremeno oduzeti, a protiv osumnjičenih će biti dostavljeni izvještaji za počinjenje kaznenog djela ''krivotvorenje isprave''.

Kopirati
Drag cursor here to close