Požega

Eksplozija: Žena poginula u parkiranom automobilu

Jedna ženska osoba smrtno je stradala danas u poslijepodnevnim satima od eksplozije nepoznate naprave dok je sjedila u parkiranom automobilu.
Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2021. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna ženska osoba smrtno je stradala danas u poslijepodnevnim satima od eksplozije nepoznate naprave dok je sjedila u parkiranom automobilu. Žena je preminula na mjestu nesreće u mjestu Brestovac, u zapadnom dijelu Slavonije.

Kako su izvijestili iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske, oko 14.20 sati zaprimili su dojavu da je u Brestovcu nedaleko od Požege došlo do eksplozije u parkiranom osobnom automobilu u kojoj je jedna ženska osoba smrtno stradala.

Eksplozija se dogodila u ulici Stari Brestovac ispred kućnog broja 82.

Kako Večernji list neslužbeno doznaje, žena koja je stradala bila je u vozilu u trenutku eksplozije. Policija osigurava mjesto događaja, nakon čega će uslijediti očevid i utvrđivanje svih okolnosti nemilog događaja.

''Za sada možemo samo reći je do eksplozije u automobilu i da je žena koja se nalazila u vozilu smrtno stradala. Na teren su izašli pripadnici Službe kriminalističke policije i policijski službenici Policijske postaje Požega, a očekujemo i dolazak policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu. Slijedi očevid nakon kojega će biti poznato više informacija'', izvijestila je Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

Kopirati
Drag cursor here to close