Tri ubojstva za dva dana

Dvostruko ubojstvo u centru Podgorice

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 03. 2018. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podgoričani R.J. (42) i M.Š. (31), koji su ranjeni u pucnjavi u centru Podgorice, preminuli su od posljedica ranjavanja, priopćila je Uprava policije Crne Gore.

Dva muškarca ranjena su u subotu oko podneva na Trgu nezavisnosti kada je na njih pucala nepoznata osoba. Oni su potom prebačeni u Klinički centar, gdje je R.J. preminuo oko 13:20 sati, a M.Š. oko 14:30 sati.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica, u koordinaciji sa tužiteljstvom, poduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikaciji osoba koja su počinila ovo kazneno djelo i na potpunom rasvjetljavanju događaja

Crnogorski mediji navode da su ubijeni Podgoričani Radivoje Jovanović i Miloš Šaković.

Prije dvije večeri u centru Podgorice došlo je do eksplozije u blindiranom vozilu kada je poginuo Dražen Čađenović (31).

Čađenović je bio blizak sa braćom Vladimirom i Duškom Roganović, a zajedno su bili optuženi za ubojstvo navijača Crvene zvezde Marka Vesnića. Apelacioni sud je u listopadu 2014. godine potvrdio prvostupanjske oslobađajuće presude Višeg suda u Podgorici Vladimiru Roganoviću i Čađenoviću, a Duško Roganović osuđen je na osam godina zatvora za to ubojstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close