Sarajevo

Dvije osobe ubodene nožem nakon svađe u zgradi JP Ceste FBiH

Dvije osobe su ozlijeđene kada su ih nepoznate osobe napale i ranile nožem u zgradi JP Ceste FBiH u Sarajevu.
Vijesti / Crna Kronika | 02. 04. 2018. u 16:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe su zadobile ozljede u incidentu koji se u ponedjeljak dogodio u prostorijama JP ''Ceste Federacije BiH'' u Sarajevu, potvrđeno je iz policije, a mediji javljaju da je svemu prethodila svađa.

Naime, Druga policijska uprava je u 11.15 sati obaviještena da je u Ulici Terezije, općina Centar Sarajevo, u prostorijama JP ''Ceste Federacije BiH'', od nepoznatih osoba osoba došlo do ozlijeđivanja i napada na dvije osobe.

Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su konstatirali da je fizički napadnut i ozlijeđen T. D., rođen 1954. godine, nastanjen u Sarajevu, a liječnička pomoć mu je ukazana u Općoj bolnici ''Prim. dr. Abdulah Nakaš'' u Sarajevu, gdje su od liječnika konstatirane teške tjelesne ozljede.

Ozlijeđeni je prevezen na Kliniku za maksilofacijalnu kirurgiju KCU u Sarajevu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Istovremeno, ubodom oštrim predmetom je provrijeđen i S. E., rođen 1980. godine, nastanjen u Sarajevu, a liječnička pomoć mu je ukazana u Općoj bolnici ''Prim. dr. Abdulah Nakaš'', gdje je zadržan na promatranju.

O tome je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, a očevid su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog događaja, kao i pronalasku izvršitelja čiji identitet je poznat policijskim službenicima.

Prema operativnim saznanjima kojima u MUP-u raspolažu, poslovanje JP "Ceste FBiH" ne može se dovesti u vezu sa spomenutim događajem, priopćeno je iz MUP-a ŽS.

Kopirati
Drag cursor here to close