Mokronoge

Dvije osobe ozlijeđene u sudaru Golfa i traktora kod Tomislavgrada

Oba sudionika prometne nesreće su vozilom hitne medicinske pomoći s mjesta događaja prevezeni u Dom zdravlja u Tomislavgrad.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 08. 2019. u 10:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnom cestovnom pravcu koji povezuje Tomislavgrad i Šujicu u blizini tomislavgradskog naselja Mokronoge u srijedu oko 21:30 sati dogodila se prometna nesrećau kojoj su dvije osobe ozlijeđene, a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, doznaje se u četvrtak iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ).

Iz policije navode kako su sudionici prometne nezgode bili 79-godišnji H.F iz naselja Oplećani pored Tomislavgrada koji je upravljao radnim strojem - Traktorom marke IMT 539 bez registracijskih oznaka s prikolicom u kojoj su se nalazile cjepanice za ogrjev, a koja također nema registracijske oznake te 49- godišnji I.B iz Prozor-Rame koji je upravljao motornim vozilom marke VW Golf 5, hrvatskih registracijskih oznaka.

Oba sudionika prometne nesreće su vozilom hitne medicinske pomoći s mjesta događaja prevezeni u Dom zdravlja u Tomislavgrad. Potom je vozač traktora pušten na kućno liječenje, dok je vozač Golfa zbog težine ozljeda upućen u Županijsku bolnicu Livno na daljnje liječenje.

Nakon prometne nesreće promet je na toj dionici jedno vrijeme bio zatvoren zbog vršenja očevida i prosutih cjepanica.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici Policijske postaje Tomislavgrad.

Kopirati
Drag cursor here to close