Objavio sve na Facebooku

Državljanin SAD-a tvrdi da su ga napali policajci u Ustikolini i zaprijetio da će ih pobiti

Muhamed Hadžimuratović iz Ustikoline objavio je na Facebooku kako su ga napali službenici Policijske stanice Ustikolina.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 04. 2019. u 21:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muhamed Hadžimuratović iz Ustikoline objavio je na Facebooku kako su ga napali službenici Policijske stanice Ustikolina.

Prema pisanju portala Klix, koji se pozvao na očevice, Hadžimuratović je išao putem s motkom, da bi ga policajci napali bez ikakvog povoda.

Na snimci koja je objavljena na Facebooku se vidi kako se na putu zaustavlja policijsko vozilo iz kojeg izlazi policajac i govori: "Nemaš pravo da me snimaš..."

Kasnije su ga, kako su spomenutom portalu navodno ispričali čitatelji, policajci pretukli palicama u obližnjem kafiću ali, slučaj nisu prijavili iz straha.

Hadžimuratović je nakon incidenta ponovo snimio video i kazao da su mu htjeli uzeti motku, zatim ga napali i opsovali majku. Onda je najavio da odlazi po pištolj i da će ubiti policajce ako mu ponovo priđu.

"Napali su me fizički odbranio sam se. Sljedeći put upotrebljavam vatreno naoružanje. Ako mi priđe policajac na tri metra ubit ću ga pištoljem namrtvo", napisao je na svom Facebook profilu Muhamed Hadžimuratović.

Iz Policijske stanice Ustikolina nisu mogli potvrditi ove informacije.

"Mi ne znamo ništa, za sve informacije treba kontaktirati MUP u Goraždu", rekli su za "Klix.ba" u Policijskoj stanici Ustikolina.

Inače, Muhamed Hadžimuratović državljanin je Sjedinjenih Američkih Država.  

Kopirati
Drag cursor here to close