Gradina

Državljanin BiH od granične policije skrivao Rolex vrijedan 13.500 eura

Prilikom granične kontrole u ruksaku 40-godišnjeg suvozača pronađena je prazna kutija Rolexa, za koju je on rekao da je zbog ljepote njezine izrade nosi kući kao suvenir.
Vijesti / Crna Kronika | 15. 04. 2019. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neprijavljeni sat marke Rolex vrijedan 13.500 eura zaplijenjen je na graničnom prijelazu Gradina, a pronađen je u džepu jakne jednog od putnika koji je putovao u automobilu bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka iz Grčke prema Bosni i Hercegovini s još dvojicom državljana BiH, priopćila je srbijanska Uprava carina.

Prilikom granične kontrole u ruksaku 40-godišnjeg suvozača pronađena je prazna kutija Rolexa, za koju je on rekao da je zbog ljepote njezine izrade nosi kući kao suvenir, prenose srbijanski mediji.

Na zahtjev carinika da pokaže sat, putnik je najprije negirao da ga ima, ali je traženi predmet ipak pronađen, i to u unutarnjem džepu jakne koju je nosio na sebi.

Putnik je potom rekao da je kutija s Rolexom pošiljka iz Grčke za prijatelja u BiH te da je njegov posao bio samo da ga prenese.

Iz Uprave carina Srbije podsjećaju putnike da na graničnom prelazu obvezno prijave svu vrjedniju robu koju nose sa sobom, bez obzira na to radi li se o poklonu, jer će se su suprotnom naći u prekršaju.

Kopirati
Drag cursor here to close