Obračun

Drvar: Predani tužiteljstvu nakon tučnjave i uporabe oružja

Dvije osobe zbog tučnjave i uporabe oružja predane tužiteljstvu na postupanje
Vijesti / Crna Kronika | 01. 03. 2019. u 16:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe iz Drvara koje su sudjelovale u tučnjavi koja se dogodila u srijedu, 27. veljače, u Drvaru, a u kojoj je došlo i do uporabe vatrenog oružja, 28-godišnji Ž.K. i 22-godišnji D.L. predani su Županijskom tužiteljstvu u Livnu na daljnje postupanje zbog počinjenih kaznenih djela izazivanje opće opasnosti i nanošenje lakših tjelesnih ozljeda.

Prema informacijama iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ), uslijed konzumiranja alkohola u jednom ugostiteljskom objektu došlo je do fizičkog obračuna više osoba, nakon čega je obračun nastavljen ispred lokala gdje je upotrijebljeno i vatreno oružje - lovačka puška.

Od sudionika nitko nije ozlijeđen samo je došlo do oštećenja motornog vozila marke Mercedes bh. registarskih oznaka čiji je vlasnik iz Drvara, potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak.

Operativnim radom policije, kako zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno sudjelovanja u tučnjavi s uporabom vatrenog oružja i davanja lažnih izjava tijekom te noći i sljedećeg dana uhićeni su te u službenim prostorijama Policijske uprave Drvar zadržani 58-godišnji M.L., 28-godišnji G.Š. i 28-godišnji S.G., svi iz Drvara dok je policija tragala za drugom dvojicom sudionika koji su sada predani tužiteljstvu.

Isto tako još četiri osobe koje su se nalazile u spomenutom ugostiteljskom objektu policija je pozvala u svoje prostorije gdje je od njih uzela iskaze, a jedan od njih dovodi se u vezu s uporabom oružja.

Kopirati
Drag cursor here to close