Kriminalitet

Konjic: Speed u rijeci, kokain u automobilu

Ta protekli vikend na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 17 prijava iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta
Vijesti / Crna Kronika | 20. 09. 2021. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom vikenda u Konjicu policija je zaplijenila speed i kokain.

Kako se navodi u izvještaju MUP-a HNŽ-a u subotu 18. rujna, jedna osoba je bacila speed u rijeku Trešanicu.

''Patrola policije PU Konjic je u Ulici Željeznička u Konjicu, temeljem ranije prikupljenih saznanja, izvršila pregled osobe K.D.(1973.) iz Konjica koji je tom prilikom u rijeku Trešanicu odbacio dva pakiranja bijele praškaste tvari, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed, a koje je policija pronašla u rijeci'', navodi se u izvješću.

Nakon toga, kako se navodi, K.D. je iz stana dragovoljno predao djelatnicima policije dva veća pakiranja, oko 50 grama, bijele praškaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed, granitnu ploču sa tragovima bijele praškaste tvari, kao i digitalnu vagu za precizno vaganje.

''K.D. je lišen slobode i nad istim je izvršena kriminalistička obrada, a o svemu je upoznat tužitelj'', navodi se u policijskom izvješću.

Dan kasnije, u nedjelju oko 19,20 sati, patrola policije PU Konjic je u Ulici Zuke Džumhura izvršila kontrolu vozila Škoda Octavia kojim je upravljao P.A. (1997.), dok su se kao suvozači u vozilu još nalazili Dž.M.(1994.) i V.V.(1995.) iz Konjica.

''Pregledom vozila ispod sjedišta suvozača je pronađen jedan pvc smotuljak s bijelom praškastom tvari za koju je osoba Dž.M. izjavila da se radi o opojnoj drogi Kokain i da je njegovo vlasništvo'', navodi se u biltenu MUP-a, gdje se dodaje da je osoba lišena slobode, a s navedenim događajem je upoznat tužitelj i Odjel kriminalističke policije.

Za protekli vikend u vremenskom periodu od 17.09-20.09.2021. godine iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 17 prijava i to na području Mostara šest, na području Čitluka i Konjica tri, na području Konjica, na području Stoca jedna i na području Čapljine četiri.

Iz oblasti javnog reda i mira registrovano je devet slučajeva i to na području Mostara šest i na području Čitluka tri.

Kopirati
Drag cursor here to close