Uhićena jedna osoba

Službenici Sudske policije napadnuti prilikom deložacije u Zenici

Uhićena je i jedna osoba nakon što je verbalno prijetila i izvršila napad na službenu osobu prilikom obavljanja dužnosti.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 09. 2018. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Sudske policije Federacije BiH napadnuti su danas u Zenici, prilikom postupanja po naredbi suda koja se odnosi na deložaciju iz stana. 

''Službenici Sudske policije FBiH, odnosno Odjeljenja sudske policije sudova u Zeničko-dobojskom kantonu, a shodno zahtjevu Općinskog suda u Zenici danas su pružali asistenciju sudskom izvršitelju tog suda u predmetu protiv izvršenika B.N. radi provođenja ispražnjenja i predaje u posjed nekretnine - stana na adresi Odmut broj 9, Zenica. Tijekom provođenja te operativne aktivnosti korisnik stana A. B., koji je danas trebao biti deložiran, zaprijetio je aktivacijom bombe ukoliko deložacija bude realizirana'', navodi se u priopćenju Sudske policije Federacije BiH.

Također, kako se dodaje, osoba inicijala J.M. verbalno je prijetila i pokušala sjekirom napasti službenike Odjeljenja sudske policije sudova u Zeničko-dobojskom kantonu, ali je brzom i prisebnom reakcijom angažiranih službenika sudske policije onemogućeno u svom pokušaju, nakon čega je predata na daljnje postupanje policijskim službenicima MUP-a ZDK. 

 ''Šire lice mjesta je osigurano od službenika Sudske policije i MUP ZDK jer se korisnik nalazi u stanu i odbija da izađe i dalje prijeti aktiviranjem ručne bombe, te je ova operativna aktivnost još u toku'', priopćeno je iz Sudske policije Federacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close