Lijekovi

Donji Vakuf: Na prijevaru prodavali lažne lijekove starijim osobama

Vijesti / Crna Kronika | 12. 02. 2016. u 07:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak oko 08:30 sati u PS Donji Vakuf prijavljeno je kazneno djelo 'Prijevare' izvršeno od strane dvije nepoznate osobe prethodnog dana, koje su se predstavljale kao zaposlenici ljekarne 'Katava' Vitez, te starijoj ženskoj osobi prodali lijekove koji ne odgovaraju opisu na deklaraciji, a koristili su ambalažu navedene ljekarne.

Istog dana oko 09:50 sati u PS Vitez obratio se i vlasnik navedene ljekarne, te prijavio da ga pozivaju građani koji su kupili različite medicinske preparate sa logom navedene ljekarne, a osobe koje su prodavali navedene proizvode nisu zaposlenici ljekarne niti imaju bilo kakvu vezu sa ljekarnom.

Službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ poduzimaju mjere na otkrivanju izvršitelja ovog kaznenog djela, a građane upozoravaju da ne kupuju takve proizvode s obzirom da postoji mogućnost štetnih posljedica za zdravlje ljudi.

Također, iz MUP-a SBŽ mole građane da ukoliko im bude nuđena kupovina takvih proizvoda da to prijave najbližoj policijskoj stanici, kako bi osobe koje vrše kazneno djelo 'Prijevare i proizvodnje i stavljanje u promet škodljivih živežnih namirnica' bile procesuirane.

Kopirati
Drag cursor here to close