Mostar

Djevojka pronađena u Vrapčićima smještena na Odjel psihijatrije

Iz MUP-a HNŽ-a su ranije kazali da je djevojka bila, vezana, polugola i u u polusvjesnom stanju.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 11. 2021. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ženska osoba koja je jučer pronađena u napuštenom objektu u Vrapčićima smještena je na Odjel za psihijatriju'' rečeno je za Bljesak.info iz Kantonalne bolnice ''Dr. Safet Mujić'' u četvrtak 4. studenog 2021.

Podsjećamo, u srijedu 3. studenog PU Mostar je prijavljeno kako je je u jednom od objekata kod šljunkare u Vrapčićima pronađena ženska osoba. 

Iz MUP-a HNŽ-a su ranije kazali da je djevojka bila, vezana, polugola i u u polusvjesnom stanju.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije te je utvrđeno da se radi o S.Č. (1994.) koja je odmah prevezena u bolnicu.

U četvrtak ujutro nam je pak iz MUP-a rečeno da još uvijek nema detaljnijih informacija o ovom slučaju.

"O slučaju je upoznat Odjel krim. policije i nadležni tužitelj te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja", stoji u biltenu mostarske policije.

Inače, posljednjih dana u Mostaru je bilo aktualno nekoliko slučajeva nestanaka djevojaka, što je prijavljeno policiji i o čemu je javnost bila upoznata. Ipak, ovakav slučaj Mostar u skorijoj povijesti ne pamti.

Podsjećamo 2007. godine u ruševnoj kući u Mostaru je pronađena izgladnjela i ispaćena  djevojka, svezana na krevetu. 

''Izbezumljen čovjek upao je u naše prostorije vapeći za pomoć i ponavljajući kako puna dva mjeseca svezanu djevojku drže u stanu. Radilo se o poslovnom čovjeku iz Beča. Tražio je eskort damu i jedan od domaćih taksista poslao ga je na određenu adresu. Starija ženska osoba za "usluge" njezine djevojke tražila je 50 eura. Uz pomoć policije ušli smo u ruševnu kuću i o svemu što smo tamo zatekli malo je reći da je 'kuća strave i užasa' '', rečeno je tada iz Udruženja La Strada, koja se bavi zaštitom djevojaka žrtvama traffickinga za Večernji.

Kopirati
Drag cursor here to close