Brčko distrikt

Diler pokušao pobjeći pa se Golfom zabio u policijski automobil

Policajci su lakše ozlijeđeni, u kući i dvorištu koje koristi osumnjičeni Brčak nađeno je više od kilogram i pol droge
Vijesti / Crna Kronika | 05. 10. 2017. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brčanska policija je u srijedu nakon planskih aktivnosti koje su podrazumijevale prikupljanje informacija i dokaza usmjerenih na suzbijanje rasturanja narkotičkih sredstava na području Brčko distrikta BiH, provela završne radnje na realizaciji akcije kodnog naziva ''Razbijač'' te pronašla i oduzela više od 1,5 kilograma marihuane.

''Aktivnosti su provedene u skladu s naredbom Osnovnog suda Brčko distrikta BiH i pod nadzorom Tužiteljstva Brčko distrikta BiH, naveli su iz brčanske policije te precizirali da je lociran A. T. (1991.) s područja Brčkog, te je pretresen njegov automobil.

No, A. T. se u namjeri da spriječi policiju u pretresu udaljio s mjesta gdje je zaustavljen te je svojim VW Golfom 2 udario u službeni policijski automobil.

 ''Tom prilikom je došlo do ozljede policijskih službenika, koji su zadobili lakše tjelene ozljede, dok je na vozilima nastupila materijalna šteta. Na mjestu događaja izvršen je očevidj, a protiv A. T. će biti podneseno izvješće Tužiteljstvu Brčko distrikta BiH zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo sprječavanje službene osobe u obavljanju službene radnje, priopćili su iz brčanske policije te pojasnili da su provodeći daljnjee radnje u ovoj akciji, izvršeni pretresi kuće i dvorišta koji A. T. koristi u Ulici Rajfeta Ahmetbašića te pronašli više od 1,5 kilograma marihuane, te digitalnu vagu i mobitel, prenosi Oslobođenje.

''Preliminarnim vještačenjem nađene tvari je utvrđeno je da se radi o marihuani'', naveli su iz policije te pojasnili da su tijekom akcije su u prostorije Policije Brčko distrikta BiH privedene tri osobe, no nakon kriminalističke obrade uhićen je A. T.

Policija Brčko distrikta BiH će tijekom dana A. T. predati Tužiteljstvu Brčko distritka BiH uz izvješće o počinjenim kaznenim djelima neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i sprječavanje službene osobe u obavljanju službene radnje.

Kopirati
Drag cursor here to close