Bilten

Devet ozlijeđenih u devet prometnih nesreća u HNŽ-u

Na području Mostara dogodilo se pet prometnih nesreća.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 06. 2020. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla 24 sata na području HNŽ-a zabilježeno je devet prometnih nezgoda i to na području Mostara 5, na području Čitluka 1, na području Stoca 1, na području Konjica 1 i na području Čapljine 1 u kojima je osam osoba zadobilo ozljede neutvrđenog stupnja dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

U svojemu biltenu MUP HNŽ-a izdvojio je prometnu nesreću koja se dogodila 15. 6. oko 7:15 sati na dijelu magistralnog puta M-6 u mjestu Radimlja, općina Stolac.

U toj prometnoj nesreći sudjelovali su Đ.B.(1956) iz Neuma s vozilom VW Golf i I.P.(1988) iz Stoca s vozilom Opel Astra. Ozljede neutvrđenog stupnja je zadobio I.P. koji je nakon pružene pomoći u Domu zdravlja Stolac prebačen na CUM Mostar.

Istog dana, oko 14:55 sati, na dijelu lokalnog puta Domanovići – Buna u mjestu Bivolje brdo, općina Čapljina, dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali E.D.(1982) iz Mostara s vozilom VW Golf i Z.L.(1957) iz Bivolja brda s vozilom Renault Megan.

U ovoj nezgodi ozljede neutvrđenog stupnja su zadobila oba vozača kao i putnici iz vozila VW Golf I.D.(2006) i H.D.(2009) koji su nakon pružene pomoći u Domu zdravlja Čapljina upućeni na CUM Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close