Brza pošta

Detalji pljačke u Mostaru: S dugim cijevima otuđili nekoliko vreća

''Dvije muške osobe, maskirane i sa dugim cijevima upale su u sjedište firme EuroExpress, u utorak oko 18:55 sati. Otuđili su nek vreća i udaljili se s vozilom marke Rover, sive boje'', potvrdio je to za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP
Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2018. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / S dugim cijevima otuđili nekoliko vreća iz skladišta brze pošte

U pljački koja se u utorak oko 19 sati dogodila u objektu brze pošte EuroExpress na Bišću polju u Mostaru sudjelovale su dvije maskirane osobe, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

''Dvije muške osobe, maskirane i sa dugim cijevima upale su u sjedište firme EuroExpress, u utorak oko 18:55 sati. Otuđili su nekoliko vreća i udaljili se s vozilom marke Rover, sive boje'', potvrdio je to za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Nakon pljačke maskirane osobe su u bijegu, a kako govori Marić, veći broj pripadnika MUP-a HNŽ je na terenu, te je u tijeku istraga.

Podsjećamo, ovo je druga pljačka skladišta brzih pošta u 24 sata. Naime, u ponedjeljak, 29. listopada oko 18:45 sati Policijskoj postaji Mostar Centar prijavljeno je razbojništvo u prostorijama brze pošte X-Express, u prostoru poduzeća HP Investing. Tom prilikom, pljačkašima su u bijegu poispadale novčanice od plijena.

Kopirati
Drag cursor here to close