Mostar

Detalji pljačke i potrage u Jasenici

Potraga za razbojnicima trajala je do tri sata iza ponoći
Vijesti / Crna Kronika | 28. 03. 2019. u 09:52 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek traje potraga za tri osobe, koje su sinoć naoružane i maskirane otele kombi poduzeća 'Stanić commece', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Naime, oko 20 sati, djelatnik 'Delta security' je dojavio u PU Mostar da na području Donje Jasenice vrše potjeru za kombijem poduzeća 'Stanić comerc', koji je od strane tri nepoznate maskirane naoružane osobe otet iz kruga navedenog poduzeća na lokalitetu Bišća polja, put za Aluminijski kombinat, a koji je natovaren s cigaretama.

''Prilikom potjere, na putu za Slipčiće u tzv. 'Njemačkoj', počinitelji su pucali iz kombija iz vatrenog oružja i automatske puške i tom prilikom ranili jednog djelatnika Securityja i onesposobili njihovo vozilo, te nastavili u bijeg u pravcu Slipčića. Navedeno vozilo je ubrzo pronađeno na lokalitetu Debelo brdo, a u istom nije bilo cigareta'', navodi Marić.

Sve ceste koje su vodile prema Čitluku bile su blokirane, rekao je Marić, potraga je trajala do tri sata iza ponoći, te je jutros nastavljena.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, Odjel krim. policije i tužitelj, a lice mjesta je osigurano radi obavljanja očevida.

Više informacija javnost će imati nakon očevida.

Inače, zaštitar koji je ozlijeđen u sinoćnjem razbojništvu tvrtke Stanić u Donjoj Jasenici kod Mostara, nije ozbiljnije ozlijeđen i pušten je na kućno liječenje, javila je Fena.

"Muška osoba I. S. (1974.) sinoć je primljena u Centar urgentne medicine SKB Mostar. Utvrđene su mu lake tjelesne ozljede te je pušten na kućno liječenje", priopćeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. 

Kopirati
Drag cursor here to close