Bihać

Dan žalosti povodom tragične smrti troje djece

Dan žalosti na području Grada Bihaća proglašava se na dan dženaze troje maloljetne djece obitelji Sović.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 12. 2018. u 16:11 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, u skladu sa Statutom Grada Bihaća donio je odluku o proglašenju Dana žalosti na području Grada Bihaća povodom tragične smrti troje maloljetne djece obitelji Sović.

Dan žalosti na području Grada Bihaća proglašava se na dan dženaze troje maloljetne djece obitelji Sović, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Grada Bihaća.

Fazlić je u ime Grada Bihaća i u vlastito ime, obitelji nastradale djece uputio izraze suosjećanja i žalosti.

''U ovakvim trenucima riječi su premale da bi se iskazala bol i stoga molim dragog Allaha dž.š. da Vam da snage u ovom teškom periodu'', poručio je gradonačelnik.

Dan žalosti se obilježava obaveznim isticanjem zastava na pola koplja i na druge prigodne načine, na zgradi Grada Bihaća, javnim poduzećima i ustanovama kojima je osnivač Grad, objektima mjesnih zajednica, kao i drugim institucijama na području Grada Bihaća.

Na Dan žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitirati muzika u ugostiteljskim objektima. Obavezuju se elektronski i drugi mediji da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti.                       

Kopirati
Drag cursor here to close