Iz auta je izašao bez tragova ozljeda

Dačić tvrdi: Liječnici su Šabanu dali nešto za uspavljivanje i više se nije probudio

''Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio'', kaže Dačić.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 02. 2019. u 13:12 Jutarnji list

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao Šaban Šaulić

Nakon vijesti o pogibiji popularnog pjevača narodne glazbe Šabana Šaulića, o detaljima njegove smrti u prometnoj nesreći u Njemačkoj oglasio se i srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić, koji tvrdi da je Šaulić nakon nesreće izašao iz automobila bez tragova ozlijeda, no preminuo je nakon liječničke intervencije.

''Šaban je iz auta izašao, ali je bio toliko loše da su morali napraviti neku intervenciju i odvesti ga u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan. On je izašao bez tragova ozljeda. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužitelj sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro'', rekao je srbijanski ministar vanjskih poslova.

Dodao da je sada bitno da se tijelo što prije doveze u Beograd kako bi se ustanovilo je li bilo liječničkih pogrešaka i koji je točan uzrok smrti, prenosi Blic.

Dačić je istaknuo i kako je Šaulićeva smrt velik gubitak.

''Bio je dobar čovjek, uvijek se odazivao i pomagao mladim pjevačima, pjesme im je smišljao. On je bio u stanju ostati cijelu noć i iz duše je pjevao. Jedan je Šaban, teško će ga neko zamijeniti, gdje god se okreneš to je Šaban, sve pjesme koje volimo su njegove pjesme'', rekao je Dačić za Blic i dodao da će biti pokopan u Aleji velikana.

Dačić je i privatno bio Šaulićev prijatelj, baš kao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kopirati
Drag cursor here to close