#Mostar

Cure, jeste li naletjele na manijaka na Bijelom brijegu?

Riječ je, kako navode, o čovjeku srednjih godina, proćelavom, svijetlih očiju a na svoje žrtve 'vreba' iz bijelog Audija, zatamnjenih stakala.
Vijesti / Crna Kronika | 24. 11. 2021. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Cure, jeste li vi danas naletjele na manijaka na Bijelom brijegu?'', stoji u jednoj od objava koje kruže društvenim mrežama, a koje 'vrište' o čovjeku koji verbalno napada djevojke u ovom mostarskom naselju.

''Zaustavio nas je da pita gdje je laboratorij i onda nastavi da priča o prostim stvarima. Osim mene i moje prijateljice, znam da je zaustavio još desetak djevojaka, a jednu je i pratio od Filozofskog fakulteta do kuće'', stoji u jednoj od objava u kojim djevojke apeliraju na oprez.

Foto: Screenshot / Poruke koje kruže društvenim grupama...

Svi opisi se podudaraju, odnosnom sve djevojke navode isto.

Riječ je, kako pišu, o čovjeku srednjih godina, proćelavom, svijetlih očiju a na svoje žrtve 'vreba' iz bijelog Audija, zatamnjenih stakala.

Policija, međutim, o ovom slučaju još uvijek nije upoznata.

''Nismo imali nikakvu prijavu vezano za ovakve navode'', rekao je kratko za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Ne hodajte same, ukoliko vam se obrati zovite policiju i budite na oprezu!, neke su od poruka koje kruže, a kojima i mi, u ovom apelu, pridružujemo.

Kopirati
Drag cursor here to close