Provodi se intenzivna istraga

Ćulum: Policija ništa ne prikriva u 'slučaju Davida Dragičevića'

Istražni tim, zajedno s tužiteljem, radi na ovom predmetu. Provodi se intenzivna istraga i svaki dan se preduzimaju operativno-taktičke, istražne mjere i radnje po ovom predmetu
Vijesti / Crna Kronika | 27. 04. 2018. u 17:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / S Prosvjeda u Banja Luci

Direktor policije RS-a Darko Ćulim izjavio je danas kako vjeruje da će se u potpunosti riješiti slučaj smrti 21-godišnjeg banjalučanina Davida Dragičevića, što traže i osobe koje se već više od mjesec dana okupljaju u centru Banje Luke.

Tvrdi i da policija ništa ne prikriva u ovom slučaju.  

''Istražni tim, zajedno s tužiteljem, radi na ovom predmetu. Provodi se intenzivna istraga i svaki dan se preduzimaju operativno-taktičke, istražne mjere i radnje po ovom predmetu'', rekao je Ćulum novinarima u Zvorniku.  

Dodao je da istragu vodi tužitelj.

Na zahtjev zastupnika opozicije za 10. svibanj najavljena je i posebna sjednica entitetskog parlamenta o stanju sigurnosti u Banjoj Luci i Republici Srpskoj - ''Pravda za Davida - Pravda za Sve''.  

Zasjedanju će nazočiti, kako je najavio, i entitetski predsjednik Milorad Dodik, koji je istaknuo da nema razloga da bilo tko u RS bježi od bilo koje teme.   

Dodik je u izjavi novinarima u Banjoj Luci kazao i da je od početka tražio da se utvrde činjenice te da podržava rad institucija i traži od tužiteljstva i policije, ako je potrebno, da iznova preispitaju taj slučaj i da izađu s jasnim podacima o čemu je riječ.

Protiv onih pojedinaca za koje se, kako je rekao,  eventualno utvrdi da nisu uradili sve, preduzet će se mjere odgovornosti.

Kopirati
Drag cursor here to close