Prilikom prelaska granice

Crna Gora: Kod državljanina BiH pronađeno oko 6,7 kg skanka

O događaju je obaviješten državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.
Vijesti / Crna Kronika | 04. 10. 2018. u 17:20 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorski policajci i carinici su u autobusu na graničnom prijelazu Ilino brdo na izlazu iz Crne Gore, pronašli i oduzeli 6,7 kilograma skanka, za što je osumnjičen i uhićen E.B. (31), državljanin Bosne i Hercegovine. 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične sigurnosti Nikšić i službenici Uprave carina – Carinske ispostave Ilino brdo su, na izlazu iz Crne Gore, u srijedu oko 16.10 sati, na izlazu iz Crne Gore, na graničnom prelazu Ilino brdo, pristupili detaljnoj graničnoj kontroli autobusa marke Volvo.

Pregledom prtljaga policijski i carinski službenici su u jednom koferu pronašli i oduzeli sedam pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank težine oko 6,7 kg. 

Sumnja se da kofer pripada E.B. (31), državljaninu Bosne i Hercegovine, kod kojeg je kontrolom pronađena i jedna kutija od tableta sa sadržajem iste materije manje količine, navodi se na službenim stranicama MUP-a Crne Gore.   

O događaju je obaviješten državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici. 

On je naložio da se E.B. liši slobode i da se privede uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Kopirati
Drag cursor here to close