Maskirani razbojnici

Čitluk: Četiri osobe opljačkale Bingo

Kako se navodi razbojnici su se s mjesta događaja udaljili vozilom VW Touran u smjeru Ljubuškog.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 10. 2017. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu navečer dogodila se oružana pljačka poslovnice Tržnog centra "Bingo" u Međugorju, navedeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Bljesak.info.

Iz MUP-a je priopćeno kako se kazneno djelo razbojništvo dogodilo oko 22 sata gdje su četiri maskirane osobe vatrenim oružjem zaprijetile radnicima, te su iz sefa otuđili za sada nepoznat iznos novca.

Kako se navodi u daljem priopćenju, razbojnici su se s mjesta događaja udaljili vozilom VW Touran u smjeru Ljubuškog. Nakon prijave o razbojništvu, o događaju su obaviještene policijske patrole na terenu, te se vrši dalja potraga na pronalasku počinitelja.

Podsjetit ćemo da je proteklih dana došlo do nekoliko oružanih pljački, i to u strogom središtu Mostara je na taj način otuđen novac iz poslovnice Sparkasse banke, a potom je razbojništvo izvršeno i u poslovnici Hrvatske pošte na Bijelom brijegu. Iz ranijeg perioda ostao je nerasvijetljen veći broj pljački poduzeća, pošti, banaka, kladionica, ali i vozača brzih pošti i drugih firmi.

Kopirati
Drag cursor here to close