Derventa

Čistačica prijavila pljačku, a ona pljačkala

Vijesti / Crna Kronika | 13. 02. 2020. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Derventi uhitila je čistačicu u jednom ugostiteljskom objektu u ovom mjestu zbog sumnje da je ona lažno prijavila krivično djelo, te još dvije osobe osumnjičene za krađu 900 KM iz aparata za igre na sreću u tom objektu, piše Srna.

Policijskoj stanici Derventa u srijedu oko 5.50 sati obratila se čistačica ugostiteljskog objekta iz Dervente koja je prijavila da je, kada je otključala i otvorila ulazna vrata tog objekta, nepoznata muška osoba ušla unutra, oborila ju na pod, a zatim obila aparat za igre na sreću, odakle je ukrala novac, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu, priopćeno je danas iz Policijske uprave u Doboju.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Derventa, koji su operativnim radom došli do saznanja da je ovo krivično djelo izvršila čistačica čiji su inicijali O.C., zajedno s osobama čiji su inicijali N.C. i Ž.V., svi sa područja općine Derventa.

Oni su to učinili na način da je čistačica, s obzirom na to da posjeduje originalni ključ ulaznih vrata ugostiteljskog objekta, otključala objekat, nakon čega su N.C. i Ž.V. uz pomoć podesnog predmeta nasilno otvorili metalnu kasu aparata za igre na sreću i odatle ukrali novac, a potom se putničkim automobilom udaljila s lica mjesta, navedeno je.

"Zahvaljujući brzoj reakciji policije, sav otuđeni novac u iznosu od oko 900 KM je pronađen i bit će vraćen oštećenom", istaknuli su iz policije.

Kopirati
Drag cursor here to close