Opljačkan stan

Četvrti put opljačkan mostarski imam

U Medžlisu IZ-e Mostar suzdržali su se od komentara izražavajući uvjerenje da će konačno policija otkriti motive i počinitelje.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 07. 2018. u 10:25 Bljesak.info
Kopirati

Tijekom jučerašnjeg dana u naselju Podhum nepoznati počinioci opljačkali su stan mostarskog imama Haris ef. Pobrića i tom prilikom pričinili znatnu materijalnu štetu. Haris ef. je iz stana otišao jučer u 9 sata a vratio se u 22:45 sati.

U stanu su ispreturane sve stvari. Ukraden mu je televizor, mobitel i dječja kolica. Još uvijek nije u mogućnosti da utvrdi šta sve ne dostaje. Slučaj je prijavio policiji i čeka da naprave očevid.

 Ukraden mu je televizor

''Zgrožen sam, ne znam kako dalje živjeti u stanu jer je ovo već četvrti put da mi pljačkaju stan. Osjećam se kao zatvorenik, jer moram stalno boraviti u stanu i čuvati stvari. To znači da nikad nigdje ne mogu prohodati'', kaže Haris.

Ranije su mu pljačkaši u protekle tri godine otuđili dva laptopa i novac koji je držao u kući. Svaku provalu prijavio je policiji koja nikad nije rasvijetlila slučaj.

 U stanu su ispreturane sve stvari

„Ne mogu da vjerujem da ne mogu otkriti o kome se radi. Da mi bar neko upitu izvinjenje što je to tako čini mi se bilo bi mi lakše“, kaže ef. Pobrić koji je cijelu noć proveo ispred džamije čuvajući svoj stan, svoju imovinu i čekajući da policija izvrši uviđaj.

U Medžlisu IZ-e Mostar suzdržali su se od komentara izražavajući uvjerenje da će konačno policija otkriti motive i počinitelje, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.