Tragedija u Hrvatskoj

Četverostruki ubojica pronađen mrtav kod Vodica

Glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić Hini je ranije potvrdio da je počinitelj sa žrtvama bio u poslovnom odnosu.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 01. 2021. u 19:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četverostruki ubojica nađen je mrtav, policija je potvrdila HRT-u.

Kako neslužbeno saznaje Šibenik.in, ubojica si je presudio pištoljem u Vodicama. Nađen je pored svog auta.

"Osoba za koju sumnjamo da je počinitelj je pronađena mrtva pokraj svoga auta koji smo također tražili", rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić u Dnevniku HRT-a.

Prema prvim policijskim informacijama, Koloperovo tijelo pronađeno je nešto prije 19 sati na otvorenom prostoru nedaleko od Vodica. Pronađeno je i vozilo za kojim je policija tragala, a očevid bi trebao potvrditi je li riječ o samoubojstvu, kako se pretpostavlja, doznaje se u policiji koja nije otkrila njegov identitet.

Ubio četiri osobe

Iz izvora bliskih istrazi Hina neslužbeno doznaje da je Koloper, vlasnik tvrtke Matkol u stečaju, u Šibeniku automatskim oružjem likvidirao bračni par Marija i Radojku Danek te Tonija Šparadu, a u Vodicama izvršnog direktora maloprodajnog lanca Djelo Tedija Slamića.

Glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske Šime Pavić Hini je ranije potvrdio da je počinitelj sa žrtvama bio u poslovnom odnosu.

Ubijena Radojka Danek bila je stečajna upraviteljica Koloperove tvrtke Matkol, ali i šibenska gradska vijećnica iz redova HDZ-a.

Prema pisanju medija, supružnici Danek i Šparada ubijeni su u šibenskim Ražinama, gdje Koloper ima proizvodni pogon. Nakon što ih je izrešetao kalašnjikovom, odvezao se do Vodica gdje je pucao u Slamića ispred njegova dućana.

Što je policija službeno javila?

Policija je izvijestila da je u 12:56 dobila dojavu da je u Vodicama u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

"U 13:23 policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

Prve informacije ukazuju na to da su osobe umrle nasilnom smrću. Na oba mjesta događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano.

Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim informacijama", izvijestila je policija.

Kopirati
Drag cursor here to close