Pronađen automobil

Čapljinac priveden zbog napada na suce kod Jablanice

Vijesti / Crna Kronika | 30. 09. 2021. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SportSport.ba / Zapaljeno vozilo u tunelu Lendava

Pripadnici MUP-a HNŽ-a su u srijedu u jutarnjim satima uhitili F.L. (2000) iz mjesta Domanovići kod Čapljine zbog osnovanih sumnji da je sudjelovao u napadu na na Sabriju Topalovića i njegove kolege prije sedam dana u tunelu Lendava, nakon utakmice Velež – Borac, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

F.L. je nakon uhićenja zadržan u prostorijama Policijske uprave Čapljina, nakon čega je predan policijskim službenicima Policijske uprave Konjic na dalje postupanje, budući da oni vode istragu u ovom slučaju.

Podsjetimo, nakon utakmice Velež-Borac, 21. rujna u 23:45 sati u tunelu Lendava nedaleko Jablanice presretnuto je vozilo glavnoga suca susreta Sabrije Topalovića, Mercedes a u kojem su bile dvije službene osobe s utakmice, pomoćnik Admir Šehović i supervizor suđenja Adnan Alispahić.

Napadači su palicama i metalnim šipkama razbili stakla nakon čega su u automobil ubacili baklju. Automobil je skoro u potpunosti izgorio, a tjelesne ozljede je zadobio Alispahić kojem je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Jablanici.

Kopirati
Drag cursor here to close