U Dračevu

Čapljina: U akciji ''Žetva'' oduzeto više od 80 stabljika indijske konoplje

Tijekom pretresa, pronađeno je i oduzeto više od 80 stabljika indijske konoplje.
Vijesti / Crna Kronika | 16. 07. 2021. u 16:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Središnjeg istražnog ureda Granične policije BiH, 15. srpnja 2021. godine na području mjesta Dračevo, općina Čapljina, u operativnoj akciji ''Žetva'' otkrili su zasad opojne droge indijske konoplje.

Tijekom pretresa, pronađeno je i oduzeto više od 80 stabljika indijske konoplje.

Zbog počinjenja kaznenog djela ''Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'' iz članka 238. stavka (1) KZ FBIH slobode su lišene dvije osobe, državljani BiH.

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić istaknuo je da se Granična policija u kontinuitetu bori protiv svakog oblika prekograničnog kriminaliteta i pohvalio aktivnosti pripadnika Središnjeg istražnog ureda GPBiH.

''Ovim putem pohvalio bih Središnji istražni ured Granične policije BiH, posebno Odsjek za prikrivene operacije i Odsjek za istrage, koji redovitim operativnim akcijama bilježe izuzetno dobre rezultate te u kontinuitetu nastavljaju s navedenim aktivnostima, kao i svim ostalim aktivnostima u borbi protiv svakog oblika kriminaliteta'', rekao je ravnatelj Galić.

Rad na predmetu se nastavlja, a izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, bit će dostavljen nadležnom tužiteljstvu redovitom procedurom.

Kopirati
Drag cursor here to close