Policija šuti

Čapljina: Građani tvrde da policija zataškava prometnu nesreću

Nitko iz policije nije nam mogao reći detalje o prometnoj nesreći.
Vijesti / Crna Kronika | 27. 08. 2019. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani Čapljine tvrde da policija zataškava prometnu nesreću koja se, navodno, dogodila u nedjelju u večernjim satima u naselju Čeljevo.

Čitateljica portala Bljesak.info tvrdi kako je svjedok prometne nesreće.

''U nedjelju navečer prolazila sam magistralnom cestom M-17 i stajala sam u koloni zbog prometne nesreće. Na lokalnim portalima nije bilo informacije o nesreći, pa sam kontaktirala i policiju, da bi u konačnici čula, naravno neslužbeno, da se nesreća pokušava zataškati jer je u nesreći sudjelovala djelatnica Gradske uprave Grada Čapljine'', istaknula je čitateljica u telefonskom pozivu našoj novinarki.

Ona tvrdi da se nesreća dogodila na magistralnoj cesti M-17 u naselju Čeljevo kod benzinske crpke, preko koje se, zbog nesreće, promet odvijao dok je trajao očevid.

Tragom te informacije kontaktirali smo Policijsku upravu Čapljina, međutim, nitko nam nije dao informaciju o nesreći.

Dežurni u Operativnom centru nam je rekao da nam on ne može davati informacije, pa nas je spojio s administrativnom službom, koja nas je dalje prebacila na Odjel za promet. 

Službenica koja se javila u tom odjelu rekla je da je njezin kolega, koji je ovlašten davati informacije o nesrećama, na godišnjem odmoru te da se obratimo glasnogovorniku MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Međutim,  glasnogovornik MUP-a HNŽ je također na odmoru, tako da ni redoviti bilteni na web stranici MUP-a HNŽ nisu ažurirani (posljednja informacija objavljena je na web stranici 23. kolovoza).

Na kraju, nazvali smo i načelnika Policijske postaje Čapljina Mišu Bjeloperu, koji je rekao da je izvan ureda te da nije upoznat o detaljima prometne nesreće.

Službene potvde o tome da se nesreća dogodla nema, kao ni policijskog izvješća na web stranici MUP-a, a građani tvrde suprotno - da se prometna nesreća dogodila i da se zataškava zbog sudionika iste.

Kopirati
Drag cursor here to close