Mostar

Buna: Pretučenog muškarca ostavili pred vratima obiteljske kuće

Ovaj slučaj za Bljesak.info potvrdio i glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Ljudevit Marić koji je kazao kako je u tučnjavi koja se dogodila u noći s 13. na 14 prosinac sudjelovalo pet do šest osoba.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 12. 2019. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška osoba inicijala K.B. (1978.) s Bune ostavljena je u noći s petka na subotu pretučena pred vratima svoje obiteljske kuće, doznaje portal Bljesak.info. Prema neslužbenim informacijama, muškarac je zadobio teške ozljede kralježnice.

Kako saznaje Bljesak.info, muškarac je pretučen u noći s petka na subotu u kampu na Buni. Navodno su nepoznate osobe muškarca ''mokrog i ozlijeđenog dovezle i ostavile pred vratima obiteljske kuće''.

S  cijelim slučajem upoznata je i policija koja je, rečeno nam je,  izašla na mjesto događaja i privodila svjedoke na ispitivanje.

Ovaj slučaj za Bljesak.info potvrdio je i glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Ljudevit Marić koji je kazao kako je u tučnjavi koja se dogodila u noći s 13. na 14 prosinac sudjelovalo pet do šest osoba.

''Nitko nije uhićen, istraga je u tijeku. Ozlijeđeni muškarac je hospitaliziran'', rekao je.

Iz SKB Mostar rekli su nam kako je muška osoba K.B. ( 1978.) hospitalizirana u subotu, 14. prosinca, te u ponedjeljak 16. prosinca upućena na liječenje u Zagreb.

Kako su kazali zadobio je teške tjelesne ozljede.

Kopirati
Drag cursor here to close