Osmero mladih stradalo

Brojni izrazi sućuti povodom tragedije u Posušju

''Obiteljima i prijateljima umrlih djevojaka i mladića upućujem najiskrenije izraze sućuti i suosjećam s njihovom boli'' - napisao je Džaferović u telegramu sućuti.
Vijesti / Crna Kronika | 01. 01. 2021. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je izraze sućuti u povodu tragedije koja se noćas dogodila kod Posušja, a u kojoj je život izgubilo osmero mladih ljudi.

"Poštovani načelniče Begić, u povodu nezapamćene tragedije u kojoj je život izgubilo osam mladih ljudi, Vaših sugrađanki i sugrađana, primite moje izraze najiskrenije sućuti. Iskrene i duboke izraze moje sućuti prenesite obiteljima nastradalih. Moje misli i molitve su s njima", stoji u sućuti gradonačelnika Bešlića.

I predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija uputio je telegram sućuti obiteljima stradalih u nesreći u Posušju.

"S velikom tugom sam primio vijest o gubitku mladih života u nesreći tokom novogodišnje noći u Posušju. U ime Vijeća ministara i moje osobno ime upućujem vam izraze najdubljeg saosjećanja. U ovim teškim trenucima naše misli su sa vama", navodi se u telegramu predsjedatelja Tegeltije.

Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović također je uputio je telegram sućuti obiteljima nastradalih.

''Duboko me potresla vijest o velikoj tragediji kod Posušja i smrti osmero mladih ljudi. Obiteljima i prijateljima umrlih djevojaka i mladića upućujem najiskrenije izraze sućuti i suosjećam s njihovom boli'' - napisao je Džaferović u telegramu sućuti.

Svoj telegram sućuti obiteljima nastradalih u Posušju uputio je zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić.

''Jako me je pogodila teška tragedija koja se dogodila u prvom danu Nove godine u kojoj je stradalo osmero mladih. Izražavam iskrenu sućut obiteljima nastradalih mladića i djevojaka i molim Boga da im da strpljenje i snagu zbog užasnog gubitka'', piše u telegramu zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma PSBIH Denisa Zvizdića.
 

Kopirati
Drag cursor here to close