Bosanska Gradiška

Uhićen zbog proganjanja, tjelesnih ozljeda i uznemirujućih poruka

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv B.P. dostavi izvještaj o počinjenom kaznenom djelu
Vijesti / Crna Kronika | 06. 11. 2019. u 11:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Bosanskoj Gradišci lišila je slobode osobu inicijala B.P. iz Gradiške, zbog sumnje da je izvršila kazneno djelo proganjanje.

Uhićen je, nakon što je oštećena prijavila da ju je unazad desetak dana fizički napao B.P. nanijevši joj tjelesne ozljede, te da joj upućuje poruke uznemirujućeg sadržaja.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bosanskoj Gradišci, izvršen je pretres obiteljske kuće koju koristi osumnjičeni B.P, vlasništvo N.P. iz Bosanskoj Gradiške, i tom prilikom pronađeno je vatreno oružje – automatska puška, više komada municije i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Izvršenim alkotestiranjem osobe B.P, kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv B.P. dostavi izvještaj o počinjenom kaznenom djelu proganjanje, a protiv N.P. izvještaj o počinjenom kaznenom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Kopirati
Drag cursor here to close