Udaljavanje

Boksač koji je pretukao novinara ostaje bez posla

Čolić je u Zavodu zaposlen od 5. kolovoza 2010. godine, s tim što je na neodređeno primljen od 5. srpnja 2012. godine.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 09. 2018. u 08:14 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Marko Čolić Roda (31), boksač iz Banja Luke, koji je pritvoren zbog pokušaja ubojstva novinara RTV BN Vladimira Kovačevića (36), bit će udaljen s posla vozača u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović".

 Čolić je u Zavodu zaposlen od 5. kolovoza 2010. godine, s tim što je na neodređeno primljen od 5. srpnja 2012. godine.

"U skladu sa Zakonom o radu, radnik se u slučajevima određivanja pritvora  udaljuje s rada, od prvog dana pritvora pa sve dok pritvor traje, o čemu poslodavac donosi odgovarajuće rješenje", rekli su za "Nezavisne" iz Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović".

Kako su dodali, svi postupci Zavoda, a u vezi s ovim radnikom, bit će usklađeni s pozitivnim zakonskim propisima, općim aktima Zavoda i postupanjima pravosudnih institucija.

Čolić je osumnjičen da je, s najmanje još jednim sudionikom, teleskopskim palicama, 26. kolovoza oko 20.40, u banjalučkoj Ulici Banović Strahinje, gotovo na kućnom pragu, premlatio Kovačevića, oca dvoje maloljetne djece.

Policija traga za najmanje još jednim napadačem, te istražuje motive napada, koji je i te kako uznemirio Kovačevićeve kolege, koje očekuju da se ovaj slučaj potpuno rasvijetli.

Kopirati
Drag cursor here to close