Nestaško

Bijeljina: Pijan u karantenskom objektu vrijeđao policajce i uznemiravao ostale

E.K. je, tvrde u priopćeno, do sada više puta ispoljavao nezadovoljstvo, jer je smješten u karanteni, te mu je 29. travnja izrečeno policijsko upozorenje
Vijesti / Crna Kronika | 03. 05. 2020. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Policijske uprave Bijeljina u nedjelju je priopćeno da je korisnik karantena, inicijala E.K., u subotu pod djelovanjem alkohola vrijeđao policijske službenike.

''E.K. je odbio da izvrši naređenje policijskog službenika, nastavljajući da ga vrijeđa, da vikom i galamom uznemirava ostale korisnike karantene. Pokušalo je da se udalji iz karantene u čemu je spriječen, nakon čega je odbio da se alkotestira'', naveli su iz policije.

Nakon što je spriječen da, kako dodaju, samovoljno napusti karantenu, E.K. je dobrovoljno otišlo u spavaonicu, gdje se nakon 40 minuta, počeo da se žali kako ima ozljede i da želi medicinsku pomoć.

''Pregledan je u Medicinskom centru Bijeljina, gdje su mu konstatirane manje oguljotine, kao i da je pod djelovanjem alkohola'', dodali su iz Policijske uprave Bijeljina uz napomenu da policijski službenici osiguravaju objekt karantene, ali ne borave u njegovoj unutrašnjosti.

E.K. je, tvrde u priopćeno, do sada više puta ispoljavao nezadovoljstvo, jer je smješten u karanteni, te mu je 29. travnja izrečeno policijsko upozorenje, budući da je odbijao da postupi po rešenju nadležnog republičkog inspekcijskog organa o smještanju u karantenu.

Protiv E.K. dostavljen je izvještaj o prekršaju zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija.

BN televizija u subotu je javila da se više osoba žali na način na koji su smješteni u karanteni u Bijeljini, iako su, kako su tvrdili, imali rješenje o kućnoj izolaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close