Sačekuša

Bar: Likvidiran navijač Crvene zvezde

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2016. u 21:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U neposrednoj blizini Sportskog centra Topolica u Baru nešto nakon 20 sati došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen Ivan Laban (29) iz Murina. U trenutku napada za sada nepoznatog ubojice, mladić se nalazio u automobilu Citroen C4, oko 100 metara od službenog ulaza u dvoranu.

Prema prvim podacima iz krugova bliskim istrazi mladić je sa djevojkom posmatrao košarkašku utakmicu Mornar - Crvena zvezda u Baru i nakon utakmice sjeo u vozilo sa djevojkom i krenuo sa parkinga ispred dvorane, navodi portal vijesti.me.

Neslužbeno se saznaje da je u tom momentu vozilu prišao motocikl na kojem su bila dvojica mladića sa kacigama od kojih je jedan ispalio više hitaca u Labana. S obzirom da je na prilaznom putu do magistrale bila policijska patrola zbog utakmice sumnja se da su motociklisti pobjegli prema Bulevaru.

Laban je prilikom dolaska Hitne pomoći davao znake života dok djevojka nije bila ranjena, ali je u stanju jakog šoka. Laban je preminuo u barskoj Općoj bolnici od zadobivenih ozljeda. Koliko je sada poznato Laban nije bio u policijskoj evidenciji, što se tiče kaznenih djela unutar Crne Gore.

Portal CDM tvrdi da je ubijeni bio navijač Crvene zvezde. U trenutku napada navijači Mornara i Crvene zvezde i dalje su u velikom broju napuštali dvoranu kroz ulaz za publiku, koji je na potpuno drugom kraju objekta zbog čega je na toj strani bio skoro kompletan policijski sastav koji je osiguravao utakmicu.

Kopirati
Drag cursor here to close