Učestale dojave

Banja Luka: Lažna dojava o bombi u 'Zlatnoj krigli'

Vijesti / Crna Kronika | 20. 04. 2012. u 08:36 M.U.
Kopirati

Policija u Banjoj Luci radi na utvrđivanju identiteta osobe koja je kasno sinoć prijavila da je u ugostiteljskom objektu "Zlatna krigla" postavljena eksplozivna naprava, ali je protudiverzijskim pregledom utvrđeno da je dojava bila lažna.

Lažnu prijavu, da je postavljena eksplozivna naprava u ovom ugostiteljskom objektu i da će eksplodirati za 15 minuta, za sada nepoznata osoba uputila je s javne govornice u 23.36 sati.

Policijski službenici odmah su ispraznili navedeni ugostiteljski objekt, a nakon izvršenog pregleda ustanovljeno je da se radi o lažnoj prijavi, priopćeno je danas iz CJS Banja Luka.

Izvršen je uviđaj i u ulici Marka Lipovca u kojoj se nalazi govornica s koje je upućena prijava.

U proteklom razdoblju bilo je nekoliko lažnih dojava o postavljenim bombama u školama u Banjoj Luci, ali i u još nekim ugostiteljskim objektima, među kojima i ona koju je uputio mladić izrevoltiran činjenicom da mu redarska služba nije dozvolila ulazak u kafić, pa je s mobilnog telefona uputio poziv policiji da je u tom objektu postavljena bomba.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.