Gacko

Bacio ga s balkona kuće zbog neispunjenog obećanja za posao

Vijesti / Crna Kronika | 17. 12. 2016. u 13:27 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba inicijala M. E. iz Gacka zadobila je ozljede i prebačena je u trebinjsku Bolnicu nakon sukoba sa R.S, također iz Gacka, potvrđeno je za “Moju Hercegovinu” u Centru javne sigurnosti Trebinje.

Naime, Policijskoj stanici Gacko sinoć oko 20 sati osoba inicijala R. S. prijavila je da je u njegovu obiteljsku kuću došla osoba inicijala M. E. Tada je došlo prvobitno do verbalnog, a potom i do fizičkog obračuna, pri čemu je ozlijeđena osoba M. E.

“Osoba je prevezena u Dom zdravlja Gacko i dežurni doktor je rekao da sumnja na povredu pluća i potres mozga”, kazali su iz CJS Trebinje.

O svemu je obavješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva u Trebinju, koji je naložio rad na dokumentiranju ovog slučaja. Prema neslužbenim infomacijama povod sukoba je najvjerovatnije neispunjeno obećanje.

Nime, R.S. je ranije M. E. obećao posao u Rudniku i termoelektrani Gacko, a nakon što R. S. nije ispunio obećanje M. E. je došao da mu prijeti.

Takođe, prema neslužbenim informacijama R. S. je bacio sa balkona svoje obiteljske kuće M. E, prenosi portal Mojahercegovina.com.

Kopirati
Drag cursor here to close