I ministar stigao na pregovore

Bacio bombu prema susjedu, pa se zatvorio u kuću

Posvađao se sa susjedom, bacio bombu na njega pa se s majkom zabarikadirao u kuću
Vijesti / Crna Kronika | 16. 07. 2020. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, stigao je u Turjak kod Gradiške gdje policija od sinoć pregovara sa mještaninom koji se, nakon što je na susjeda bacio bombu, s majkom zatvorio u kuću, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kako su im rekli mještani, od incidenta, kada je sinoć mještanin bacio ručnu bombu na susjeda, koja srećom nije eksplodirala, situacija se samo još više zaoštrava.

On se nakon toga s majkom zabarikadirao u obiteljsku kuću, a policija i pregovarači MUP-a od sinoć bez uspjeha pokušavaju riješiti ovu situaciju.

"Policija je stalno tu i nikom nije dozvoljeno da prilazi tamo u blizinu, što je i normalno. Ma, svi samo o tome pričaju. Plašimo se šta se može dogoditi i evo baš sa strepnjom čekamo, kao da samo napetije postaje. Nadajmo se da će stručnjaci uspjeti da ga ubijede", kaže mještanin za "Nezavisne".

Naime, policiji u Gradišci sinoć oko 18 sati prijavljeno je da je jedna osoba tjelesno napala susjeda nakon svađe, te da je tom prilikom u ruci držala ručnu bombu.

"Policijski službenici su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je jedna osoba iz mjesta Turjak, prvo verbalno, a potom tjelesno nasrnula na susjeda, kojom prilikom je držala ručnu bombu, a koju je u jednom trenutku bacilo u pravcu oštećenog, ali ista nije eksplodirala", potvrdila je za "Nezavisne" glasnogovornica Policijske uprave Gradiška Slobodanka Subotić.

Dodala je da je ova osoba potom pobjegla sa mjesta događaja i zajedno s majkom se zatvorila u obiteljsku kuću.

"Na mjesto događaja su upućeni službenici PU Gradiška i pregovarački tim MUP-a Republike Srpske kako bi stupili u kontakt s licem i kako bi se predalo", rekla nam je Subotićeva.

Kopirati
Drag cursor here to close