Srbija

Autobus usmrtio vozača tegljača iz BiH

Neslužbeno se spominje da je nesreći navodno kumovala i brzina i da se vozač autobusa zaustavio tek 400 metara dalje od mjesta udara.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 03. 2019. u 22:44 Bljesak.info
Kopirati

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila na autocesti kod Jagodine u Srbiji poginuo je vozač tegljača iz BiH, djelatnik tvrtke ''GS transport'' iz Brčkog, dok je njegov kolega teško ozlijeđen.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema nepotvrđenim informacijama koje je u četvrtak navečer objavio Dnevni avaz, život je izgubio Senad Halilović zvani Semko iz Žepča, dok je Tarik Derlić iz Zenice s teškim ozljedama prevezen u bolnicu u Jagodinu.

Kako neslužbeno doznaje Avaz, Derlić je ostao u kvaru i stao je u zaustavnoj traci. Iz suprotnog smjera su naišli nastradali Halilović i još jedan kolega te su stali kako bi pomogli vozaču teglača. Halilović i Derlić su stajali pored kamiona, dok je treći kolega ušao u kabinu vidjeti u čemu je problem i pokušao ukloniti kvar.

U tom trenutku naišao je autobus koji je udario nesretnog Halilovića i Derlića. Uslijed strahovitog udara Halilović je preminuo na mjestu, dok je Derlić s teškim ozljedama prevezen u bolnicu. Mučne scene su ostale nakon nesreće. Na cesti je bilo tijelo Halilovića, prekriveno bijelom plahtom. Na kamionu su bila vidljiva oštećenja, budući da su vozačeva vrata skoro izvaljena, navodi Avaz.

Prvi rezultati istrage govore da je nesreću skrivio vozač autobusa, jer su vozači tegljača bili u zaustavnoj traci. Neslužbeno se spominje da je nesreći navodno kumovala i brzina i da se vozač autobusa zaustavio tek 400 metara dalje od mjesta udara.

Kopirati